Čo je nové v Revolučnej nemčine 3. generácie

20. březen 2015

Nová Revolučná nemčina 3. generácie je pre samoukov. Je ONLINE. Je časovo neobmedzená. Je bez bifľovania slovíčok. Je bez gramatiky. Je pre večných začiatočníkov. Naučí Vás, ako myslieť nemecky. Je pre tých, ktorí nemajú čas. Nová Revolučná nemčina 3. generácie nadväzuje na úspešnú Nemčinu TAXUS Learning. S novou generáciou získate veľa nových vylepšení a nových funkcií. Nemčina je ONLINE, ale z veľkej časti ju môžete využiť aj offline.

Najväčšou novinkou Revolučnej nemčiny 3. generácie je fakt, že funguje na všetkých typoch zariadení s pripojením na internet. Napríklad na Vašich smartfónoch, tabletoch, ale aj na Vašom notebooku a počítači s rôznymi operačnými systémami.

Angličtina pro samouky

Ďalšou novinkou je „hviezdička“. Pomocou hviezdičky si označíte vetu, ktorá Vám robí problémy a chcete sa k nej neskôr vrátiť. V aktívnej výučbe jednoducho kliknete na hviezdičku, ktorá sa potom vysvieti žltou farbou. To znamená, že je označená. Vo Vašom obsahu výučby potom v zozname viet uvidíte hviezdičky pri všetkých vetách, ktoré ste si v aktívnej výučbe označili a fajku pri všetkých vetách, ktoré ste si už aspoň raz prešli.

nemčina pre samoukov novinka

Novinka vo výučbe Revolučné nemčiny

Vyfarbovanie slov vo vetách si nastavíte tak, že zaškrtnete „vyfarbovať“. Máte možnosť nechať si vyfarbovať, ako českú, tak nemeckú vetu naraz.

Vylepšená nemčina pre samoukov

Ďalšou novou funkciou v Revolučnej nemčine 3. generácie je možnosť skryť si jednotlivé vety. Túto možnosť máte, ako u českých, tak i nemeckých textov. Môžete to využiť napríklad, keď si už myslíte, že nepotrebujete vidieť český alebo naopak nemecký text.

Nová funkcia v Revolučnej nemčine pre samoukov

Úplnou novinkou je mierka, koľko % ste si už v aktívnej časti výučby prešli celkovo a aj v každej lekcii zvlášť. Čo je skvelé pre sledovanie ako vo výučbe postupujete.

Novinka v nemčine pre samoukov

Okrem tlačidiel, ktoré vidíte v aktívnej aj v pasívnej výučbe môžete tiež využiť ovládanie pomocou klávesnice. šípka doprava = ďalšia veta, šípka doľava = predchádzajúca veta, šípka hore = ďalšia lekcia, šípka dole = predchádzajúca lekcia, medzerník (space) = prehrať/zastaviť, shift = zväčšiť/zmenšiť (zobrazenie)

Ovládání revoluční angličtiny 3. generace